Decordoek middeleeuws Burght 5 x 2,5 mtr

Waarom Ome Piet?
Compleet!
Van biertap tot thema decoratie
Niet over één nacht ijs
Altijd eerst een vrijblijvende offerte
Op locatie geleverd.
Bezorgkosten op aanvraag
Deskundig
Ruim 20 jaar ervaring
  • Huurprijs: € 95,- excl. BTW
  •   € 114,95 incl. btw
Aantal:
- +

Decordoek Middeleeuws Burght 5×2.5 mtr

Haal je harnas maar uit de kast, want met decordoek Burght waan je jezelf helemaal in de middeleeuwen. De 5-meter lange print is namelijk de perfecte achtergrond voor een festival of feestje met middeleeuws thema. En vaak ook nog groot genoeg om die saaie muur helemaal te bedekken!

Maak kennis met Pembroke Castle

Het achtergronddoek is volledig gemaakt van sterk en brandvertragend frontlit PVC. Maar misschien nog wel belangrijker nog: het is voorzien van een afbeelding van Pembroke Castle in Wales. Een echt middeleeuws kasteel gebouwd in 1093 en wat ons betreft daarmee de ideale setting voor een middeleeuws event.

Voor themafeest, festival of markt

Je kunt decordoek Middeleeuws Burght voor allerlei soorten events gebruiken. Fleur de locatie van je themafeest ermee op, gebruik het als decor op een renaissance festival of hang ‘m op bij een roleplay event. Het doek hangt daarbij los van muur en plafond, zodat je hem eventueel zou kunnen gebruiken als scheidingswand. Ook handig!

Montage zonder boren of schroeven

Bij decordoek Middeleeuws Burght leveren we ook een buizenframe met palen, liggers en voetplaten. Je schuift het zo in elkaar. Het doek is voorzien van ringen en kun je met de eveneens meegeleverde elastieken zo tussen het frame spannen. Makkelijk, snel en vooral dus zonder te hoeven boren of schroeven.

Let op: dit decordoek is alleen geschikt voor binnen. Het systeem vangt buiten namelijk veel wind en kan daardoor omvallen.

Decordoek Middeleeuws Burght huren?

Kies het gewenste aantal, plaats het product in je offertemandje en vul je gegevens in als je alles hebt. Na je aanvraag kijken we of we op jouw data genoeg voor je op voorraad hebben en ontvang je per mail een vrijblijvende offerte. Bij akkoord worden de artikelen definitief voor je gereserveerd.

Dit product snel nodig? Voor last minute bestellingen kun je ons het best even bellen. We zijn van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur bereikbaar op 072 – 564 04 08.

X

Maak je feest compleet met deze producten