Biergarten spandoek

Waarom Ome Piet?
Compleet!
Van biertap tot thema decoratie
Niet over één nacht ijs
Altijd eerst een vrijblijvende offerte
Op locatie geleverd.
Bezorgkosten op aanvraag
Deskundig
Ruim 20 jaar ervaring
  • Huurprijs: € 14,75 excl. BTW
  •   € 17,85 incl. btw
Aantal:
- +

Biergarten spandoek

Geef je zelf een Oktoberfest of ander Duits feestje? Dan hoort daar natuurlijk ook een gezellige biergarten bij. En met dit Biergarten spandoek laat je al je bezoekers of gasten precies zien waar ze moeten zijn voor een groot glas bier … en een broodje bratwurst.

Wat is een biergarten?

Een biergarten is een plek waar je bier kunt drinken. Maar dan wel buiten. Vaak tussen de bomen. Oorspronkelijk komt het uit het Duitse Beieren waar ook het Oktoberfest goed gevierd wordt. Er zijn tijdens het jaarlijkse volksfeest dan ook heel wat biergartens te vinden in München en omstreken!

Biergarten spandoek eenvoudig op te hangen

Het Biergarten spandoek is gemaakt van sterk en brandvertragend PVC en voorzien van een print met de bekende blauw-witte ruitjes. Met een afmeting van 200×50 cm is ‘ie daarbij groot genoeg om de aandacht te trekken. Ook buiten, op een druk evenement. Het spandoek heeft ook ringen waar je het makkelijk en veilig aan op kunt hangen. Met een touwtje, koord of zelfs wat tie rips kom je vaak al een heel eind!

Maak het compleet

Met alleen een spandoek ben je er nog niet. Een echte biergarten heeft natuurlijk ook een gezellige bar en lange houten tafels met bankjes waar gasten op kunnen zitten. En voor ‘s avonds heb je nog wat sfeervolle en feestelijke verlichting nodig. Bij Ome Piet Verhuur vind je toevallig (of niet) alles onder één dak. Da’s nog eens handig.

Biergarten spandoek huren?

Kies het gewenste aantal, plaats het product in je offertemandje en vul je gegevens in als je alles hebt. Na je aanvraag kijken we of we op jouw data genoeg voor je op voorraad hebben en ontvang je per mail een vrijblijvende offerte. Bij akkoord worden de artikelen definitief voor je gereserveerd.

Dit product snel nodig? Voor last minute bestellingen kun je ons het best even bellen. We zijn van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur bereikbaar op 072 – 564 04 08.

 

X